İş yerlerine etiket ve ruhsat denetimi!

Haziran 11, 2020

Yeşilbük belediyesi, iş yerlerlerine yönelik denetim ve kontrolleri ihmal etmiyor.Bu kapsamda Zabıta birimi sorumluluk sahasındaki iş yerlerine ruhsat ve fiyat etiketi denetimi yaptı. denetimlerde etiket fiyatları kasa fiyatları ile uyuşmayan ve gerekli belge, izin belgelerinde eksiklikler bulunan iş yeri sahipleri uyarıldı ve cezalar verildi.

Yapılan kontroller çerçevesinde ekipler tarafından etiket reyon fiyatları ile kasa fiyatlarının aynı olup olmadığı ve gerekli belgelerinin kontrolu saglanıyor. Bu uygulamalar düzenli olarak yapılarak vatandaşlarımızın magdur edilmesinin önüne geçiliyor, güvenli ve rahat bir şekilde alış verişlerini yapmayı saglıyor. Kurallara uymayan işyeri sahplerine uyarı ve ceza işlemleri uygulanıyor.

Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai DOĞAN'da vataşdaların magdur olmaması ve sorumluluk sahasında huzur ve güven ortamının saglanması adına zabıta birimlerini en etkili şekilde kullanarak ve her kontrol ve denetlemeden sonra daha iyi nasıl hizmet veririz anlayışla çalışmlarına devam etmektedir.